Te és Ő, hófehér ruha, gyűrűk, pezsgő és mosolyogva gratuláló vendégek – a Nagy Nap elmaradhatatlan kellékei. Egy olyan különleges esemény létrejöttéhez azonban, mint egy esküvő, valójában ennél jóval több minden kell. Az ezer és egy apróságból sok talán elsőre nem is jut az ember eszébe, pedig ezek a végeredmény szempontjából legalább olyan fontosak lehetnek, mint a legegyértelműbb részletek!

Mi, a Yes Esküvőszervező Iroda csapata vagyunk azok, akik a Ti elképzeléseitek alapján gondos odafigyeléssel és szakértelemmel darabkáról darabkára összeillesztik Nektek ezt a nagy-nagy, színes mozaikot, hogy aztán az a kép bontakozzon ki belőle, amelyet Ti álmodtatok meg életetek e rendkívül fontos pillanatára.

Na szó sincs persze arról, hogy rögtön kényelmesen hátradőlhetnétek! Hiszen ez az esemény Rólatok szól, megtervezéséhez és megszervezéséhez a Ti ötleteitek adják a kiindulópontot, és a megvalósítás folyamata majdnem olyan izgalmas lesz Számotokra is, mint végigélni a Nagy Napot. Az előkészítés során a mi feladatunk az, hogy az elképzeléseitekhez megkeressük a megvalósítás legjobb lehetőségeit, és a saját ötleteitek mellé még egy sor tippet adjunk, hogyan s miként tehetitek Önmagatok és meghívottak számára tényleg felejthetetlenné az esküvőtöket. Együtt bejárjuk a szimpatikus helyszíneket, segítünk megkeresni a zenekart vagy dj-t, aki hajnalig táncoltatja a vendégeiteket, a fotóst, akinek a Rólatok készített képeit büszkén mutathatjátok a barátoknak és kollégáknak, a videóst, akinek a filmjét elérzékenyülve nézhetik majd a rokonok. Meg persze a dekoratőröket, akik az Általatok választott színekben pompázó ünnepi díszbe öltöztetik a helyszíneket, és a virágkötőt, aki olyan szép menyasszonyi csokrot készít, hogy mégis inkább külön dobócsokor repül majd a házasodni vágyó hölgysereg kinyújtott kezei közé. És még nem is említettük az esküvői tortát, a vendégeket terelő és szórakoztató vőfélyt vagy ceremóniamestert, a hangulatot felpörgető koktélműsort vagy táncshow-t, a tűzijátékot… Ja, és a meghívókat, köszönőajándékokat, galambröptetést és lampiongyújtást, a vendégek szállítását… Számtalan apró mozaikdarabkát, amelynek egymáshoz illesztésénél rengeteg időt és energiát segíthetünk megspórolni Nektek. A lényeg, hogy a döntés mindig a Ti kezetekben van! A mi dolgunk, hogy sínre tegyük az Általatok megálmodott eseményt, megosztva Veletek tapasztalatainkat, amelyekkel gyakorlatunk révén sok szolgáltatóval kapcsolatban első kézből rendelkezünk.

Ami talán még az előkészítésnél is fontosabb, hogy a Yes Esküvőszervező Iroda csapata – a „Yes-es Lányok” – magát az esküvő napját is végigkísérik az első pillanatoktól kezdve. Ez a Ti Nagy Napotok, amelyen magatokra, egymásra és a vendégeitekre kell koncentrálnotok – mi pedig végig ott leszünk a háttérben, és odafigyelünk, hogy mással ne is kelljen törődnötök! Segítünk Nektek a készülődésben, biztosítjuk, hogy minden gördülékenyen menjen az utolsó simításoknál ugyanúgy, mint amikor már felpörögnek Körülöttetek az események. Ti pedig nyugodtan fogadhatjátok a gratulációkat, vághatjátok a tortát, táncolhattok és játszhattok a vendégeitekkel és kiélvezhetitek ennek az igazán különleges és izgalmas eseménynek minden pillanatát. Mi ott leszünk, hogy mindezt zavartanul és a legjobb hangulatban tehessétek.

Ha pedig esküvőtöket egy szuper nászúttal szeretnétek megkoronázni, amelyen kipihenhetitek a menyasszonytánc, harisnyakötő-dobás, gyertyafény-keringő és miegymás fáradalmait, örömmel ajánljuk fel a Yes Travel Utazási Iroda szolgáltatásait, ahol szakértő odafigyeléssel gondoskodunk róla, hogy ne csak új, közös életetek első napja, de első hetei is felejthetetlenül teljenek.